jeugd

2 Buitenconcerten met leuke afwisselende muziek!


Met de zomer in het vooruitzicht, gaan we het seizoen goed afsluiten met 2 Buitenconcerten met leuke afwisselende muziek!

Dit maal zullen we een concert gaan geven op de Westermark (bij de huisartsen praktijk) op dinsdag 27 Juni. En een week later op dinsdag 4 Juli zullen we een concert geven bij 't Ruempol aan 't Have/ de Kotten.

De avonden zullen rond 19:30 uur beginnen en zal worden ingeleid door het jeugdorkest, waarnaar de drumband en het grote orkest van Apollo afwisselend zullen gaan spelen.

Zien we u de komende dinsdag of die week erna?

Overige berichten


Apollo's 12 uurtje!
20-Nov-17 17:33

Zondagmorgen 26 november geeft KMV Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp samen met Stefan Potman. Tijdens dit concert met als thema '12 Uurtje' brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare onder leiding van dirigente Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees bericht

VACATURE DIRIGENT m/v
08-Nov-17 10:55

Kort geleden heeft onze dirigente besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Lees bericht

Voorjaarsconcert 2017: Apollo door de jaren heen!
22-Mar-17 16:47

Op 1 April 2017 zal Apollo weer haar jaarlijkse voorjaarsconcert geven! Een muzikale avond, een afwisselend programma, special guests en verrassende acts!

Lees bericht
Nieuwsoverzicht
sample83

Het orkest van Apollo

sample83

De drumband van Apollo

sample83

De jeugd van Apollo