Close
Kijkavonden

Kijkavonden

We hebben momenteel drie muziekgroepen; de drumband, het fanfareorkest en een leerlingenorkest. Voor iedereen die een keertje wil kijken, jong en oud, organiseert Apollo op dinsdag 21 november een kijkavond bij het fanfare orkest en op woensdag 29 november bij de drumband.

Drie muziekgroepen
Apollo biedt verschillende mogelijkheden om muziek te maken. Apollo heeft namelijk drie muziekgroepen; de drumband, het fanfareorkest en een leerlingenorkest. Apollo
organiseert daarnaast individuele muzieklessen, slagwerk-lessen en binnenkort ook blokfluitlessen. Muziek maken bij Apollo kan op verschillende instrumenten, denk aan saxofoon, slagwerk, bariton, trombone, bugel of trompet.

Van jong tot oud
Apollo heeft leden van jong tot oud. De jongste leerlingen spelen pas enkele maanden tot jaren en er zijn muzikanten die al tientallen jaren muziek maken bij Apollo. Ook zijn er verschillende leden die van andere orkesten komen of die vroeger muziek maakten en daarna vele jaren niet meer. Bij het zien van een optreden van Apollo, bijvoorbeeld bij het BullRock festival, begon het toch weer te kriebelen en werd het muziek maken weer opgepakt.

Kijken bij een repetitie
Voor iedereen die een keer een kijkje wil nemen bij Apollo, zijn er kijkavonden in november. Tijdens de kijkavonden kun je naar Apollo luisteren en de verschillende instrumenten horen, zien en uitproberen. Ook is er informatie over bijvoorbeeld muziekles.

De kijkavonden zijn van 19.00 tot 19.45 uur bij Unieke Uitjes, Deventerweg 67C in Laren.
Vanaf 18.45 uur staan de koffie en ranja klaar. Vanaf 19.45 starten de gewone repetities en ben je welkom om te blijven luisteren.

Komt bovenstaande datum niet uit? Neem dan contact met ons op via jeugd@apollolaren.nl