Close
Voorjaarsconcert 30 maart

Voorjaarsconcert 30 maart

Zaterdagavond 30 maart vanaf 19.30 uur geeft de Koninklijke Muziekvereniging Apollo haar voorjaarsconcert in de Braninkhal in Laren. Tijdens dit concert zullen het fanfareorkest en leerlingenorkest o.l.v. Patrick Dieperink, de drumband o.l.v. Reyer Schouten en de drumleerlingen o.l.v. Mike de Geest een afwisselend programma ten gehore brengen.

Dit jaar staat voor Apollo in het teken van de viering van het 140-jarig jubileum. In het kader hiervan geeft Apollo dan ook in het najaar, zondagmiddag 17 november, een groots jubileumconcert, wederom in de Braninkhal. Om hier goed op voorbereid te zijn heeft de concertcommissie dan ook besloten dit voorjaarsconcert ook hier te laten plaatsvinden.

Het wordt een avondvullend programma met muziek van verschillende genres, uitgezocht door Apollo's eigen muziekcommissie.
Trots is Apollo ook op zijn leden want tijdens dit voorjaarsconcert zijn er maar liefst een viertal leden die gehuldigd wroden. Simone Keppels en Carla Platerink worden gehuldigd voor hun respectievelijk 25 en 40 jarig jubileum. Daarnaast zijn Gertie Braakman en Harry Hietbrink maar liefst 65 jaar lid van Apollo.

Entree € 5,00 en voor kinderen t/m 12 jaar is de entree gratis. 
Het concert begint om 19.30 uur in de Braninkhal aan de Verwoldseweg in Laren.